Nieuws

RSS Feed

Feijenoorders bedankt!

Mark | Nieuws | 05-01-2012 | 15:38 | Link

Die gedenkwaardige eerste week van 2011 heeft gisteravond een passend vervolg gekregen. Vanaf het begin van de avond verzamelden honderden Feijenoorders in en om de kantine op Varkenoord, waarna de groep -inmiddels aangezweld tot zo’n duizend Feijenoorders- rond kwart voor acht in een langgerekt rood-wit lint naar het voorplein trok.

Op het voorplein volgde een indrukwekkende herdenking van Coen. En al die andere Feijenoorders ‘met het wakend oog op ons gericht’. Ondanks de regen, de wind en de kou, stond het kippenvel duimendik op ieders armen. Voor deze bijzondere avond willen wij -in willekeurige volgorde- een aantal personen en organisaties bedanken:

De Feyenoord Supportersvereniging voor het -namens het TIFO Team- beschikbaar stellen van het doek van maar liefst 100 bij 3.10 meter. De vijf Feijenoorders die dit doek in 16 uur tijd voorzagen van een schitterende tekening en de namen van ruim 250 overleden Feijenoorders. Bloemenwinkel Boluja (Winkelcentrum Keizerswaard) voor het beschikbaar stellen van 100 rozen. De Sportclub Feyenoord en haar vrijwilligers voor het -speciaal voor de gelegenheid- openen van de kantine. Ten slotte, maar zeker niet ten minste, bedanken we ook de Feijenoorders Henk & Jan, die wederom vele uren in dit prachtige initiatief hebben gestoken.

Uiteraard bedanken wij ook alle Feijenoorders die deze avond door hun aanwezigheid tot een succes hebben gemaakt, naast de vele honderden supporters onder andere ook de selectie, de trainersstaf en de vele genodigden van de nieuwjaarsreceptie van Feyenoord.  Deze eerste keer dat De Groene Haas actief van zich heeft doen spreken, heeft juist door de inzet van al die geledingen tot een wederom memorabele avond geleid.

In de nabije toekomst zullen De Groene Haas en De Feijenoorder nog vaker van zich laten horen om zo te bouwen aan een mooie rood-witte toekomst, waarbij elke betrokken Feijenoorder zich kan aansluiten…

Klik hier voor foto’s van gisteravond.

(via: De Feijenoorder)

Plaatsen/stemmen op NUjij Plaats dit bericht op Twitter Voeg toe aan je Facebook-profiel Deel met je LinkedIn-contacten Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Print deze pagina of genereer een PDF-bestand

Schrijf een reactie