Nieuws

RSS Feed

Feyenoord-thuis, gekkenhuis!

Mark | Nieuws | 27-01-2012 | 11:55 | Link

Aanstaande zondag staat de Klassieker weer op het programma en in Rotterdam zijn we er klaar voor, elke Feijenoorder telt de dagen af, we hebben er zin in.

Helaas zijn door het sneue beleid van de heren burgemeesters nog altijd geen uitsupporters welkom bij de Klassieker. Hierdoor konden wel het uitvak en de verschillende buffervakken in de verkoop en is de Kuip zondag tot de laatste stoel uitverkocht, oftewel: 48.000 fanatieke Feijenoorders. Het Legioen zal het stadion zondag dan ook weer ouderwets laten kolken. Onvoorwaardelijk liefde, onvoorwaardelijke steun. Hand in Hand staan we massaal achter de sterrenploeg die moet gaan spelen. Met gezang. Passie. Beleving. Met alles wat door onze rood-witte aderen stroomt.

De positieve energie, die al enkele maanden voelbaar is in Rotterdam, spat er nu in aanloop naar de wedstrijd al van af. En ook op de dag zelf zal het gevoel alleen maar intenser zijn. De krachten die vrijkomen tijdens de Klassieker vallen niet te regisseren. Niet te organiseren. Op zijn Rotterdams: chaos, recht uit het hart, pure passie!

TIFO Rotterdam en FRL hebben de handen ineen geslagen om er bij de opkomst der beide elftallen iets moois van te maken (respecteer en retourneer uitgedeelde vlaggen en/of spandoeken!). Maar om het nog groter en krachtiger te maken roepen wij elke Feijenoorder op om op eigen wijze een bijdrage te leveren. En dus blijft het niet alleen bij een oproep om je sjaal mee te nemen. We vragen je om alles mee te nemen. Vlaggen, petten, bananen, spandoeken, ballonnen, mutsen, slingers, opblaaspoppen, gewoon de hele mikmak! Met zijn allen maken we er bij de opkomst en daarna weer een heerlijke chaos van op de tribunes. Zingend en schreeuwend staan we massaal als twaalfde man achter Feyenoord. Zoals dat alleen in de Kuip kan. Feyenoord-thuis, gekkenhuis!

Namens: FSV, TIFO Rotterdam, FRL, De Feijenoorder, Lunatic News, FRFC1908, FR12, Vak X en de Groene Haas

Plaatsen/stemmen op NUjij Plaats dit bericht op Twitter Voeg toe aan je Facebook-profiel Deel met je LinkedIn-contacten Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Print deze pagina of genereer een PDF-bestand

Schrijf een reactie